Over 1,000 followers only

Recent adityaduaerte’s Instagram posts:

  • adityaduaerte Instagram post for May

    The Tongkrongers (Nongkrong Barokah) jangan lupa di subscribe youtube channelnyaTHE TONGKRONGERS TV guys #thetongkrongers #tongkrongers #duaerte #faankwali #ugho #pabloogeduaerte #adityaduaerte #unclegrey #bodonk #bdnk #youtube #thetongkrongerstv #youtubechannel #youtubecreator

  • adityaduaerte Instagram post for May

    #latepost kemarin mamen, ya kira kira begini gambaran tampang saya lagi SMA mah bikin harim kelepek kelepek hese sare, sekarang mah jauh sebab umur juga udah jauh, ya namanya juga manusia yang muda pasti bakalan tua #adityaduaerte #emcebeurit

  • adityaduaerte Instagram post for May

    (Kegiatan Di Belakang Panggung) Lembur kita di Lab Komputer Alhamdulillah 12 komputer baru nyala 11 dan sisa 1 unit lagi, tinggal tunggu sparepart nya, komputer nomer 11 setelah di jumper hardisknya di PC daku di rumah alhasil mantap langsung save data2 yang penting, di format gak pake lama install ulang beserta driver2nya, prepare besok kita hidupkan kembali PC nomer 12, yang penting generasi harus jadi generasi komputerisasi & IT jangan jadi generasi goyang goyang gak jelas

  • adityaduaerte Instagram post for May

    Dibawa enjoy aja kita mah, yang penting barokah dan berdakwah, masalah tenar mah, gak terkenal di dunia tapi insya Alloh dikenal para penghuni langit dalam hal yang baik #adityaduaerte #emcebeurit #duaerte #2rt #hiphopmusic #hiphopculture

Report Preview Register for FREE to view full report

Check audience demography

Audience Demography

  • Audience countries, cities and states
  • Languages of audience
  • Full audience age-gender split
  • Influencers true reach
View demography and reach

Audience Interests

  • 75%
    Beauty & Fashion
  • 51%
    Travel & Tourism
  • 51%
    Fitness & Yoga
  • Full audience interests list
View what audience is interested in

Check advertising performance

Brand Mentions

  • Estimated post priceNEW
  • Advertising post freq
  • Non-ad post freq
  • Native ad performance
View native ads analysis

Check for fake followers and engagements

Follower Growth

Loading…
  • Follow/unfollow patterns analysis
  • Following graph
  • Organic growth check
View growth analysis

Account Activity

Avg Likes
20
Avg Comments
0
  • Engagement analysis
  • Engagement authenticity check
  • Comment pods check
See how audience engages
View full report FREE
Free report for Instagram account owners
including

Demography and language insights

Check @adityaduaerte audience demography. Full report shows percentage for top-5 countries, top-5 cities, states breakdown for US, core gender, and top-5 languages.

@adityaduaerte audience quality analytics

Get in-depth analysis of the quality of audience and find fake or ghost followers numbers. The report will show the number of real people and influencers, the percentage of mass followers and suspicious accounts.

Audience age and gender

Evaluate the percentage of target age group and gender among @adityaduaerte audience. The report will show the percent of each age-gender group and overall split.

Book a free demo call with our experts